www.clima-sba.com 
 
   
   
   
 
 
 
КЛИМА СБА - ПЛОВДИВ
ЗАРЕЖДАНЕ И СЕРВИЗ НА АВТОКЛИМАТИЦИ И КЛИМАТРОНИЦИ


Категория:  Авто-Мото - Автомобили и МПС
Раздел:  Климатични инсталации за автомобили - Автоклиматици, климатроници, отоплители, охладители
 

ЗА НАС

Сервиз за Автоклиматици и Климатици - Пловдив

Клима СБА ЕООД е фирма за продажба и ремонт на климатични системи, включително сервиз за автоклиматици и битови климатици.

Посетете сайта на Клима СБА - www.Clima-SBA.com

или

директно позвънете на 0893 417 250 или 0885 616 143

Дейността включва монтаж, профилактика и ремонт на автомобилни климатици - климатици и климатроници на леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, обслужване на хладилни агрегати на камиони, бусове, пикапи, както и монтаж и сервиз на битови климатични системи. Работи в тясно сътрудничество с Хеброс – Бус Сервиз.

Фирма за ремонт и зареждане на автоклиматици Клима СБА разполага с необходимата професионална техника, апаратура и инструменти, за да извърши качествен цялостен ремонт и обслужване на климатици за автомобили, битови климатици и климатични инсталации, хладилна техника и т.н. За зареждане на по-новите автомобили използва екологично чист фреон 134а, а поради факта, че фреон 12 е спрян от употреба от 10 - 12 г., предлага алтернативно решение на проблема.

* Стоян Аврейски е специалист в монтаж, зареждане, поддръжка и сервиз на автоклиматици и климатроници, притежава дългогодишен стаж в тази сфера. Ето и малко образователна информация за Вашия климатик, която той препоръчва да се спазва:

- Автоклиматици
Автомобилната климатична система се нуждае от редовно обслужване, за да се гарантира ефективната и работа. Това е факт, който често се пропуска и много шофьори - проверяват своите климатични системи само при възникване на неизправност. В идеалния случай – автоклиматик и климатроник трябва да се обслужва всяка година. Както и при другите автомобилни системи, редовните проверки позволяват откриването и диагностицирането на нередности, още преди те да предизвикат сериозни проблеми, а същевременно и оскъпят самия ремонт.

- Климатици за дома и офиса
Битовите климатици, независимо от марка и вид, дали са монтирани в дом, офис, хотел или заведение, трябва да се обслужват по абсолютно същия начин – ежегодна профилактика и спазване на указанията от спецификациите на всяка система.


* Услуги и части за автоклиматици
Фирмата предлага богата гама услуги и резервни части за автоклиматици и климатроници. Търгува с нови и втора употреба части за климатици и други авточасти - по поръчка:
- Услуги - диагностика, зареждане / дозареждане на автоклиматици, смяна на компресор или радиатор, ремонт на компресори, заваряване и почистване на радиатори
- Рез. части и консумативи - компресори, радиатори, датчици, филтри, антибактериални препарати, маркучи, накрайници и др.


* Услуги за битови климатици
Извършва сервиз на домашна и професионална климатична и хладилна техника
- монтаж на климатици, зареждане, дозареждане и профилактика на климатични системи
- фирмата разполага с мобилна техника, за да предложи сервизиране на място, указано от клиента, например по домове, офиси и т.н.


* Работи в тясно сътрудничество с Хеброс - Бус Сервиз в Пловдив.

Алтернативен адрес - www.Clima-SBA.infojoker.com

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com